Νέο

Τσάντα Βαμβακερή Πολλαπλών Χρήσεων 44x36cm Posy Laura Ashley LA183801

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183801
15.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τσάντα Βαμβακερή Πολλαπλών Χρήσεων 44x36cm Posy - Laura Ashley LA183801

Ανακαλύψτε την Τσάντα Πολλαπλών Χρήσεων Posy της Laura Ashley, το τέλειο αξεσουάρ για τη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά άνεση, στυλ και βιωσιμότητα. Αυτή η ευέλικτη τσάντα είναι ιδανική για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες, από μεταφορά ειδών σούπερ μάρκετ και βιβλίων, μέχρι φορητών υπολογιστών και ιδανική για πικνίκ ή ταξίδια.

Κομψό και Λειτουργικό Σχέδιο
Με διαστάσεις 44×36 εκ., η τσάντα Posy προσφέρει άφθονο χώρο για όλα τα απαραίτητα, χωρίς να θυσιάζει το στυλ. Το μοναδικό σχέδιο της τσάντας προσθέτει μια ρομαντική αίσθηση στην καθημερινότητά σας, κάνοντάς την ιδανική για κάθε περίσταση.

Φιλική προς το Περιβάλλον
Κατασκευασμένη από 100% οργανικό βαμβάκι και ανθεκτικό καμβά, αυτή η τσάντα προάγει τη βιωσιμότητα, επιτρέποντάς σας να κάνετε οικολογικές επιλογές χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα. Επιλέγοντας την τσάντα Posy, συμβάλλετε στη μείωση της χρήσης πλαστικών προϊόντων.

Πολυμορφία και Στυλ
Διαθέσιμη σε έξι διαφορετικά σχέδια, μπορείτε να επιλέξετε την τσάντα που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας. Είτε πηγαίνετε για ψώνια είτε για μια μέρα στην εξοχή, η τσάντα Posy είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας περιπέτεια.

Επιλέξτε την Τσάντα Πολλαπλών Χρήσεων Posy από την Laura Ashley και αναδείξτε το στυλ και τη βιωσιμότητά σας καθημερινά. Είναι η τέλεια επιλογή για την αισθησιακή και δραστήρια γυναίκα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι
Ύψος(cm) 44
Χρώμα Πολύχρωμα
Μήκος(cm) 36
product bottom banner