Τσάντα Αποθήκευσης Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πράσινη Πολυαιθυλένιο Φ72xH142cm Everlands 685206

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 685206
22.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η τσάντα αποθήκευσης για χριστουγεννιάτικα δέντρα από την Everlands είναι η ιδανική λύση για την προστασία και αποθήκευση του δέντρου σας. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό HD πολυαιθυλένιο, διασφαλίζει την ασφάλεια του δέντρου σας από τη φθορά, την υγρασία, τη σκόνη και άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Είναι σχεδιασμένη για δέντρα ύψους έως 2.4 μέτρα (8 πόδια), καλύπτοντας μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικων δέντρων. Η πράσινη τσάντα αποθήκευσης είναι εξοπλισμένη με ανθεκτικό φερμουάρ και άνετα χερούλια, διευκολύνοντας την τοποθέτηση και τη μεταφορά του δέντρου σας. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το δέντρο σας θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους αναλλοίωτο και έτοιμο για χρήση κάθε χρόνο. Με τη χρήση αυτής της τσάντας αποθήκευσης, μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο και να οργανώσετε τον χώρο αποθήκευσης σας καλύτερα. Είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για οργανωμένη αποθήκευση χριστουγεννιάτικων δέντρων, προσφέροντας πρακτικότητα και ασφάλεια.

Κύρια χαρακτηριστικά:

Κατάλληλη για δέντρα έως 2.4 μέτρα (8 πόδια)
Ανθεκτικό HD πολυαιθυλένιο
Προστασία από υγρασία και σκόνη
Φερμουάρ και χερούλια για εύκολη μεταφορά
Πράσινο χρώμα που ταιριάζει σε κάθε αποθηκευτικό χώρο

Η αποθήκευση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Everlands
Υλικό Πολυαιθυλένιο (PE)
Χρώμα Πράσινο
Διάμετρος(cm) 72
Μήκος(cm) 142
product bottom banner