Τρόλεϊ Σερβιρίσματος Από Ανοξείδωτο Χάλυβα 89x54xH94cm Ασημί Με Τρία Ράφια GTSA 24-1033

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 24-1033
187.48

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την επαγγελματική σας κουζίνα με το Τρόλεϊ Σερβιρίσματος από Ανοξείδωτο Χάλυβα σε ασημί χρώμα, ένα πολυλειτουργικό εργαλείο που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το τρόλεϊ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε χρήση. Με διαστάσεις 86x54xH94cm και τρία ράφια, παρέχει επαρκή χώρο αποθήκευσης και σερβιρίσματος για διάφορα αντικείμενα και σκεύη κουζίνας.

Το ασημί φινίρισμά του προσδίδει ένα μοντέρνο και κομψό αισθητικό στοιχείο στον επαγγελματικό σας χώρο. Εξοπλισμένο με ρόδες, είναι ευέλικτο και εύκολο στη μετακίνηση.

Αναδείξτε την επαγγελματική σας κουζίνα με το Τρόλεϊ Σερβιρίσματος από Ανοξείδωτο Χάλυβα και απολαύστε την απόλυτη οργάνωση και λειτουργικότητα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Ύψος(cm) 94
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 54
Μήκος(cm) 86
product bottom banner