Τρόλεϊ Κουζίνας - Μανάβης 3 Επιπέδων Μεταλλικός Λευκός 43x36xH86cm εstia Home Art 01-8628

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-8628
29.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το τρόλεϊ κουζίνας - μανάβης της σειράς Estia Home Art 01-8628 είναι ένα πρακτικό έπιπλο αποθήκευσης που συνδυάζει το μεταλλικό και πλαστικό υλικό, προσφέροντας λειτουργικότητα και σύγχρονο στυλ. Αυτό το τρόλεϊ παρέχει 3 επίπεδα αποθήκευσης, δίνοντάς σας επιπλέον χώρο για την τακτοποίηση και οργάνωση κουζινικών ειδών.

Κατασκευασμένο από μεταλλικό και πλαστικό υλικό, το τρόλεϊ είναι ελαφρύ και εύκολο στη μετακίνηση. Με διαστάσεις 43x36xH86cm, προσφέρει αρκετό χώρο για την οργάνωση και αποθήκευση των κουζινικών σας αναγκών. Ο συνδυασμός λευκού χρώματος και διακριτικού σχεδιασμού προσδίδει μια αισθητική νότα στον χώρο.

Με αυτό το τρόλεϊ, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τρόφιμα, σκεύη ή άλλα αντικείμενα από ένα σημείο στο άλλο στην κουζίνα σας. Είναι μια χρήσιμη και στιλάτη προσθήκη στον χώρο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Μεταλλικό, Πλαστικό
Ύψος(cm) 86
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 36
Μήκος(cm) 43
product bottom banner