Τηγανάκι Αλουμινίου Αυγών 400ml Φ14cm Αντικολλητικό Nature Nava 10-103-135

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-103-135
7.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Παρουσιάζουμε το τηγανάκι αυγών "Nature" με αντικολλητική επίστρωση stone, ένα μαγειρικό σκεύος που συνδυάζει ανθεκτικότητα, λειτουργικότητα και υψηλή απόδοση.

Κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας αλουμίνιο με 5 αντικολλητικές επιστρώσεις stone, αυτό το τηγάνι εξασφαλίζει ακόμα και μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα και σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ παράλληλα δεν περιέχει PFOA για μέγιστη ασφάλεια.

Οι 5 αντικολλητικές επιστρώσεις προσδίδουν μακρά διάρκεια ζωής στο σκεύος, εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό μαγείρεμα με τέλεια γεύση, όπως αν μαγειρεύατε σε φυσική πέτρα. Η αντιολισθητική, εργονομική λαβή με όψη ξύλου παραμένει κρύα ακόμα και κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, προσφέροντας εύκολη και άνετη χρήση.

Με διάμετρο 14εκ., αυτό το τηγάνι είναι ελαφρύ για εύκολη χρήση και ιδανικό για να δώσετε το τέλειο στρογγυλό σχήμα στο αυγό σας.

Επιπλέον, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών (κεραμικές, ηλεκτρικές, αλογόνου, αερίου) και για πλυντήριο πιάτων, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη χρήση και τη φροντίδα του.

Με αυτό το τηγάνι αυγών "Nature", μπορείτε να απολαύσετε υγιεινό και νόστιμο μαγείρεμα χωρίς το άγχος του καθαρισμού και της συντήρησης, χάρη στις εύκολες οδηγίες χρήσης και συντήρησης που παρέχονται.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Σειρά Nature By Nava
Ύψος(cm) 2,5
Υλικό Αλουμίνιο
Χωρητικότητα (ml) 400
Χρώμα Μαύρο
Πάχος (mm) 2
Διάμετρος(cm) 14
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Ηλεκτρικές, Κεραμικές
Πλάτος(cm) 14
Μήκος(cm) 26
Επίστρωση Αντικολλητική, Πέτρα
product bottom banner