Τηγάνι Φ20xH4cm Αλουμινίου Αντικολλητικό Με Σιδερένιο Χέρι GTSA 55-8620

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 55-8620
10.29

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη ευκολία στο μαγείρεμα με το Τηγάνι Αλουμινίου Αντικολλητικό GTSA 55-8620. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και με διπλή στρώση Teflon, αυτό το τηγάνι προσφέρει εξαιρετική αντικολλητική ιδιότητα για εύκολο μαγείρεμα και καθάρισμα.

Με διάμετρο 20cm και ύψος 4cm, αυτό το τηγάνι παρέχει αρκετό χώρο για να ετοιμάσετε μια ποικιλία από φαγητά. Τα τηγάνια αυτής της σειράς έχουν πάχος 3 mm, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη διάχυση θερμότητας και αντοχή στη χρήση.

Το σιδερένιο χέρι προσφέρει σταθερό κράτημα και ευκολία στη χρήση, ενώ τα τηγάνια είναι πιστοποιημένα για τρόφιμα, εγγυώμενα την ασφάλεια και την υγιεινή σας.

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Τηγάνι Αλουμινίου Αντικολλητικό GTSA 55-8620 και απολαύστε την ευκολία και την απόλαυση στο μαγείρεμα καθημερινά!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Ύψος(cm) 4
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Ασημί
Πάχος (mm) 3
Διάμετρος(cm) 20
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Ηλεκτρικές, Κεραμικές
Επίστρωση Αντικολλητική
product bottom banner