Τηγάνι Πρεσσαριστού Αλουμινίου Αντικολλητικό Φ20cm Cuisson εstia Home Art 01-11024

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-11024
12.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τον επαγγελματικό κόσμο του μαγειρέματος με το Τηγάνι Πρεσσαριστού Αλουμινίου Φ20cm της συλλογής Cuisson από την Estia Home Art. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμό που εξυπηρετεί τους απαιτητικούς ερασιτέχνες σεφ, αυτό το τηγάνι αποτελεί την ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Υλικό κατασκευής: Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, προσφέρει άριστη θερμική αγωγιμότητα για ομοιόμορφο μαγείρεμα.

Αντικολλητική Επίστρωση: Η τριπλή αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και αποτελεσματικό μαγείρεμα χωρίς να κολλάει.

Ενισχυμένη Εξωτερική Επιφάνεια: Η εξωτερική επιφάνεια είναι ενισχυμένη για μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία.

Κατάλληλο για Κάθε Τύπο Εστίας: Είτε χρησιμοποιείτε αερίου, ηλεκτρικής εστίας, είτε κεραμικής εστίας, αυτό το τηγάνι προσαρμόζεται άψογα.

Εργονομική & Αντιολισθητική Λαβή: Η εργονομική λαβή εξασφαλίζει άνετη χρήση, ενώ η αντιολισθητική της υφή προσφέρει ασφαλές κράτημα.

Κατάλληλο για Πλυντήριο Πιάτων: Εξοικονομήστε χρόνο μετά το μαγείρεμα, καθώς το τηγάνι μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων.

Ενσωματώστε το Τηγάνι Πρεσσαριστού Cuisson στη συλλογή σας για επαγγελματικά αποτελέσματα και αναδείξτε τις μαγειρικές σας ικανότητες!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 7,2
Υλικό Πρεσαριστό Αλουμίνιο
Χρώμα Ανθρακί
Διάμετρος(cm) 20
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Επαγωγικές, Ηλεκτρικές, Κεραμικές
Πλάτος(cm) 20,5
Μήκος(cm) 39
Επίστρωση Αντικολλητική
product bottom banner