Τεχνητό Λουλούδι Βινιλίου Πράσινο Φ25xH97cm Espiel LOL914

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LOL914
8.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τεχνητό Λουλούδι Βινιλίου Πράσινο Φ25xH97cm Espiel LOL914

Φέρτε τη φυσική ομορφιά στον χώρο σας με το τεχνητό λουλούδι βινυλίου της Espiel, σε εκλεπτυσμένο πράσινο χρώμα και διαστάσεις Φ25xH97cm. Αυτό το εντυπωσιακό λουλούδι προσθέτει αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνια στη διακόσμηση, αποτελώντας μια ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε όμορφες συνθέσεις που θα εντυπωσιάσουν.

Κατασκευασμένο από πολυμερές αιθυλενίου-βινυλίου (EVA polymer), το λουλούδι συνδυάζει ρεαλιστική υφή και αντοχή, χωρίς την ανάγκη συχνής συντήρησης. Το πράσινο χρώμα του και οι λεπτομερείς σχεδιαστικές του γραμμές το καθιστούν ιδανικό για την προσθήκη ζωντάνιας και στυλ σε κάθε δωμάτιο.

Εξερευνήστε τις Lifestyle φωτογραφίες μας για έμπνευση και συνδυάστε το με άλλα τεχνητά άνθη για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές συνθέσεις που θα μεταμορφώσουν την ατμόσφαιρα του χώρου σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 97
Υλικό Βινύλιο
Χρώμα Πράσινο
product bottom banner