Τεχνητό Λουλούδι Βινιλίου Μωβ Φ35xH88cm Espiel LOL543

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LOL543
12.40

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τεχνητό Λουλούδι Βινιλίου Μωβ Φ35xH88cm Espiel LOL543

Ανανεώστε την εσωτερική σας διακόσμηση με το τεχνητό λουλούδι βινυλίου από την Espiel, σε εντυπωσιακό μωβ χρώμα και διαστάσεις Φ35xH88cm. Αυτό το λουλούδι προσφέρει μια μοναδική συνδυαστική λύση, προσθέτοντας χαρακτήρα και ζωντάνια σε κάθε χώρο.

Κατασκευασμένο από πολυμερές αιθυλενίου-βινυλίου (EVA polymer), το λουλούδι προσφέρει ρεαλιστική υφή και μακροχρόνια αντοχή, χωρίς την ανάγκη συχνής συντήρησης. Το μοντέρνο μωβ χρώμα και η προσεγμένη κατασκευή του το καθιστούν ιδανικό για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές συνθέσεις που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες σας.

Εμπνευστείτε από τις Lifestyle φωτογραφίες και συνδυάστε το με άλλα τεχνητά άνθη για να δημιουργήσετε μοναδικές διακοσμητικές συνθέσεις που θα δώσουν ζωή και φρεσκάδα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 88
Υλικό Βινύλιο
Χρώμα Μωβ
product bottom banner