Τεχνητό Λουλούδι Βινιλίου Μπεζ H112cm Espiel LOL834

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LOL834
18.60

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τεχνητό Λουλούδι Βινιλίου Μπεζ H112cm Espiel LOL834

Το τεχνητό λουλούδι από βινύλιο σε μπεζ χρώμα από την Espiel, με ύψος 112 cm, είναι η ιδανική προσθήκη για να προσθέσετε μια κομψή και φυσική αίσθηση στη διακόσμησή σας. Αυτά τα τεχνητά άνθη είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, προσφέροντας την ευκαιρία να δημιουργήσετε εντυπωσιακές συνθέσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Το λουλούδι αυτό είναι κατασκευασμένο από πολυμερές αιθυλενίου-βινυλίου (EVA polymer), ένα υλικό που προσφέρει ρεαλιστική υφή και ανθεκτικότητα. Είναι ιδανικό για να δώσει χαρακτήρα και ζωντάνια σε κάθε χώρο, χωρίς την ανάγκη συντήρησης που απαιτούν τα φυσικά φυτά.

Εμπνευστείτε από τις Lifestyle φωτογραφίες της συλλογής και φτιάξτε τη δική σας μοναδική σύνθεση, δίνοντας στον χώρο σας την φρεσκάδα και την ομορφιά των λουλουδιών όλο τον χρόνο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 112
Υλικό Βινύλιο
Χρώμα Μπεζ
product bottom banner