Στίφτης Χειρός Πλαστικός Με Ανοξείδωτη Ξύστρα & Τρίφτη 3σε1 21cm Misty Nava 10-111-070

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-111-070
3.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο στίφτης χειρός "Misty" της Nava είναι ένα πολυλειτουργικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε εύκολα τα εσπεριδοειδή σας, ενώ παράλληλα διαθέτει και άλλες λειτουργίες. Με μία πλευρά στίφτη, ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχει μια ξύστρα και ένας τρίφτης, όλα κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να εκτελέσετε τρεις διαφορετικές εργασίες ταυτόχρονα, χωρίς την ανάγκη για πολλαπλά εργαλεία και χώρου. Επιπλέον, διαθέτει εγκοπή για να βγάζετε εύκολα τα κουκούτσια από τα λεμόνια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανοιχτήρι για καπάκια αναψυκτικών.

Ο στίφτης είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πλαστικό, ενώ η ξύστρα-τρίφτης-εγκοπή είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, που εξασφαλίζει ασφαλή επαφή με τα τρόφιμα. Η εργονομική αντιολισθητική λαβή προσφέρει άνετη και ασφαλή χρήση, αποφεύγοντας την επαφή των δαχτύλων με τα αιχμηρά μέρη του εργαλείου.

Μερικές βασικές οδηγίες χρήσης περιλαμβάνουν:

Πριν από τη χρήση, πλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.
Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί.
Αποφύγετε τη χρήση μεταλλικών σφουγγαριών ή σκληρών καθαριστικών.
Το προϊόν είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, προσφέροντας ένα ασφαλές και υγιεινό εργαλείο για την κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Σειρά Misty By Nava
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Ύψος(cm) 4
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 4
Μήκος(cm) 21
product bottom banner