Σπατούλα Scoop Παγωτού Inox 18/10 Με Μαύρο Χέρι Βακελίτη GTSA 38-30311

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 38-30311
5.07

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σπατούλα Scoop Παγωτού Inox 18/10 με Μαύρο Χέρι – Ιδανική για Κάθε Τύπο Παγωτού

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση για σερβίρισμα παγωτού με τη σπατούλα Scoop, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 για μέγιστη αντοχή και μακροχρόνια χρήση. Με μήκος 7.7 cm και πλάτος 2.5 cm, αυτή η σπατούλα είναι ιδανική για ακριβές σερβίρισμα κάθε τύπου παγωτού, από κλασικά μέχρι πιο σκληρά είδη.

Η μαύρη λαβή από βακελίτη προσφέρει άνετο κράτημα και αντιολισθητική προστασία, ενώ το inox υλικό εξασφαλίζει αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και εύκολο καθαρισμό. Ο συνδυασμός αυτών των υλικών δημιουργεί μια εργονομική και κομψή σπατούλα που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.

Ιδανική για επαγγελματικούς χώρους, εστιατόρια ή για την προσωπική σας χρήση στο σπίτι, η σπατούλα Scoop είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του παγωτού. Επωφεληθείτε από την ποιότητα και την κομψότητα με τον κωδικό προϊόντος: 38-30311.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10, Βακελίτης
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Πλάτος(cm) 2,5
Μήκος(cm) 7,7
product bottom banner