Σπάτουλα-Turner Ψησίματος 50,4cm Ανοξείδωτη Πλαστική Λαβή BBQ Gefu 89381

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 89381
24.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αυτός ο turner διευκολύνει το γύρισμα των φαγητών για μπάρμπεκιου (μπριζόλες, παϊδάκια, μπιφτέκια κ.λπ.). Η περίσσεια υγρών μπορεί να τρέξει εύκολα μέσω της διάτρησης.


Είναι αυτονόητο ότι ο τέλειος εξοπλισμός μπάρμπεκιου περιλαμβάνει turner για μπριζόλες, μπέργκερ και όλα τα υπόλοιπα. Αυτός ο εξαιρετικά επίπεδος περιστροφέας δεν διαθέτει μόνο εργονομικά σχεδιασμένη λαβή με πρακτικό βρόχο ανάρτησης, αλλά και ένθετο από Santoprene που το καθιστά ασφαλές στο κράτημα. Οι κεκλιμένες άκρες του turner γλιστρούν εύκολα κάτω από το φαγητό στη σχάρα και δείχνουν τις ιδιότητες κοπής τους όταν πρόκειται να το χωρίσουν. Το οδοντωτό μέρος του turner βοηθά στην αποκόλληση του φαγητού από τη σχάρα μαγειρέματος. Για τον καθαρισμό μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων.

εργονομική λαβή
βρόχος ανάρτησης
Μ 9,0 cm, Π 3,1 cm, Υ 50,4 cm
υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο / πλαστικό

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Σειρά BBQ By Gefu
Ύψος(cm) 50,4
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Πλάτος(cm) 3,1
Μήκος(cm) 9
product bottom banner