Σπάτουλα Bamboo 30,5cm Με Λαβή Σιλικόνης Terrestrial Nava 10-107-023

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-107-023
2.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η ξύλινη σπάτουλα "Terrestrial" της NAVA αποτελεί ένα αναγκαίο και πολύ χρήσιμο εργαλείο στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο bamboo, είναι 100% φιλική προς το περιβάλλον και κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα. Η εργονομική λαβή με αντιολισθητική επίστρωση σιλικόνης προσφέρει άνετο και ασφαλές χειρισμό, ενώ η πρακτική οπή στην άκρη της λαβής επιτρέπει το κρέμασμα για εύκολη αποθήκευση.

Με τις στρογγυλεμένες γωνίες της επιφάνειάς της, η σπάτουλα εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε κάθε σημείο του μαγειρικού σκεύους. Είναι ιδανική για ανακάτεμα, αναστροφή και σερβίρισμα διαφόρων πιάτων.

Η σειρά "Terrestrial" εργαλείων κουζίνας της NAVA προσφέρει λειτουργικότητα, ανθεκτικότητα και κομψό σχεδιασμό. Όλα τα προϊόντα αυτής της σειράς είναι κατασκευασμένα από ξύλο bamboo, προσφέροντας μια φυσική και υγιεινή επιλογή για την κουζίνα. Είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ανοξείδωτα ή αντικολλητικά σκεύη χωρίς να τα καταστρέφουν.

Για τη φροντίδα της σπάτουλας, συνιστάται πλύσιμο με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι μετά από κάθε χρήση. Αποφύγετε τη χρήση μεταλλικών σφουγγαριών ή σκληρών καθαριστικών. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, προτείνεται το πλύσιμο στο χέρι με ήπιο υγρό πιάτων. Σε περίπτωση που παρατηρηθούν ρωγμές ή χαρακιές, αντικαταστήστε τη σπάτουλα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Terrestrial By Nava
Υλικό Bamboo, Σιλικόνη
Ύψος(cm) 1,5
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 6
Μήκος(cm) 30,5
product bottom banner