Σπάτουλα Σπαστή Τρυπητή 19x7,3cm Με Μαύρη Λαβή PP GTSA 39-7585

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-7585
4.69

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη σπάτουλα για την κουζίνα σας με τη Σπάτουλα Σπαστή Τρυπητή GTSA 39-7585. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα για αντοχή και ανθεκτικότητα, αυτή η σπάτουλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική περιπέτεια.

Με μήκος λάμας 12,5cm και συνολικό μήκος 19cm, και πλάτος 7,3cm, αυτή η σπάτουλα προσφέρει άνεση και ευελιξία κατά τη χρήση. Η τρυπητή λάμα της επιτρέπει την εύκολη αποχέτευση υγρών ή σάλτσες από τα φαγητά σας, ενώ η μαύρη λαβή από πολυπροπυλένιο προσφέρει σταθερό κράτημα και αντοχή στη χρήση.

Η σπάτουλα GTSA 39-7585 συνδυάζει τη λειτουργικότητα με το στυλ, καθιστώντας την απαραίτητη στοιχείο στην κουζίνα κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα. Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας με αυτήν την εξαιρετική ποιότητα και λειτουργικότητα σπάτουλα και απολαύστε τη μαγειρική σας εμπειρία!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Μήκος Λάμας (cm) 12,5
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Ύψος(cm) 7,5
Υλικό Ανοξείδωτο, Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Πλάτος(cm) 7,3
Μήκος(cm) 19
product bottom banner