Σουβέρ Πέτρινα Στρογγυλά Μαύρα Σετ 6 τμχ Ø10xH0,4cm Espiel FAG105

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FAG105
6.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σουβέρ Πέτρινα Στρογγυλά Μαύρα Ø10xH0,4cm (Σετ 6τμχ) Espiel FAG105

Αναβαθμίστε τη διακόσμηση του τραπεζιού σας με τα στρογγυλά πέτρινα σουβέρ της σειράς Espiel, φτιαγμένα από φυσικό σχιστόλιθο "Slate". Το σετ περιλαμβάνει 6 μαύρα σουβέρ διαμέτρου 10 cm και πάχους 4 mm, ιδανικά για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους και τραπεζώματα. Αυτά τα σουβέρ προσφέρουν έναν φυσικό και εκλεπτυσμένο τόνο στο σερβίρισμα και είναι κατάλληλα για τρόφιμα.

Με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, είναι ανθεκτικά και στοιβαζόμενα για εύκολη αποθήκευση. Το πλύσιμο στο χέρι διασφαλίζει την μακροχρόνια χρήση τους, καθιστώντας τα ιδανικά για εστιατόρια ή πολυτελή δείπνα στο σπίτι σας.

Με τον κωδικό FAG105, αυτά τα στυλάτα και λειτουργικά σουβέρ θα προσθέσουν μια μοντέρνα νότα κομψότητας στη διακόσμησή σας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι, Στοιβαζόμενο
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Σχιστόλιθος
Ύψος(cm) 0,4
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 10
product bottom banner