Σκεύος Παρασκευής Ασημί 8Lt Ø34,5xH20cm Ανοξείδωτο Kilner 0025.413

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0025.413
120.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Σκεύος Kilner® είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα με βουρτσισμένο σατινέ φινίρισμα στο εξωτερικό και γυαλισμένο εσωτερικό με καθρέφτη. Η γενναιόδωρη χωρητικότητα των 8 λίτρων είναι ιδανική για μεγάλης κλίμακας μαγείρεμα μαγειρευτών, σούπες, τσίλι και ειδικά για παρασκευή μαρμελάδας και τσάτνεϊ. Οι εσωτερικές σημάνσεις σε λίτρα και πίντες είναι λεπτομερείς, καθιστώντας εύκολη τη μέτρηση των συστατικών και η ενσωματωμένη λαβή και το στόμιο εκχύλισης καθιστούν ασφαλέστερη τη μεταφορά του περιεχομένου σε βάζα. Διαθέτει ενθυλακωμένη βάση που καθιστά αυτό το τηγάνι κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένων αερίου, ηλεκτρικής, κεραμικής, αλογόνου και επαγωγής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kilner
Διαθέτει Καπάκι Όχι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 20
Χρώμα Ασημί
Χωρητικότητα (ml) 8000
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Επαγωγικές, Ηλεκτρικές, Κεραμικές
Πλάτος(cm) 35
Μήκος(cm) 34,5
product bottom banner