Σκεύος Παραλληλόγραμμο Φαγητού Χάρτινο Kraft 1000ml 20x14xH6cm & Καπάκι PET Διάφανο Safelock (Πακέτο 25τμχ) Intertan QS1000

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: QS1000
14.88

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σκεύος Παραλληλόγραμμο Φαγητού Χάρτινο Kraft 1000ml 20x14xH6cm & Καπάκι PET Διάφανο Safelock (Πακέτο 25τμχ) Intertan QS1000

Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες delivery και takeaway σας με το χάρτινο παραλληλόγραμμο σκεύος φαγητού Kraft της Intertan, που συνοδεύεται από διάφανο PET καπάκι Safelock. Με χωρητικότητα 1000ml και διαστάσεις 20x14xH6cm, αυτό το σκεύος είναι ιδανικό για την αποθήκευση και μεταφορά ποικιλίας γευμάτων, είτε αλμυρών είτε γλυκών.

Το ιδιαίτερο σχέδιο του σκεύους περιλαμβάνει ένα "γύρισμα" στο χείλος, το οποίο εξασφαλίζει το ασφαλές κλείδωμα του καπακιού και αποτρέπει τις διαρροές. Το διάφανο PET καπάκι προσφέρει εξαιρετική ορατότητα του περιεχομένου, επιτρέποντας μια ελκυστική παρουσίαση του μενού στους πελάτες σας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Χάρτινο Kraft (σκεύος) / PET (καπάκι)
Χωρητικότητα: 1000ml
Διαστάσεις: 20 x 14 x H6 cm
Διαφανές καπάκι PET με ασφαλές κλείδωμα Safelock
Ιδανικό για delivery και takeaway
Συσκευασία: 25 τεμάχια

Επιλέξτε το σετ Intertan QS1000 για μια επαγγελματική και πρακτική λύση στη συσκευασία των γευμάτων σας, προσφέροντας στους πελάτες σας την καλύτερη εμπειρία με άριστη παρουσίαση και ασφάλεια.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Intertan
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Ύψος(cm) 6
Υλικό Τερεφθαλικό Πολυαιθυλένιο(PET), Χαρτί
Χρώμα Διάφανο, Κράφτ
Χωρητικότητα (ml) 1000
Συσκευασία (τμχ) 25
Πλάτος(cm) 14
Μήκος(cm) 20
product bottom banner