Σετ 2 Κουτάλια Quenelle 6cm Ανοξείδωτα Με Κοντή Αντιολισθητική Λαβή Triangle 90866-02

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 90866-02
34.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το σετ 2 κουταλιών quenelle 6cm της Triangle είναι το ιδανικό εργαλείο για να δώσετε μια εκλεπτυσμένη και γαστρονομικά ανώτερη παρουσίαση στα πιάτα σας. Κάθε κουτάλι διαθέτει μυτερές άκρες και σωστό βάθος, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τον τέλειο σχηματισμό quenelle με ευκολία και ακρίβεια.

Οι κοντές λαβές σχεδιασμένες για εργονομική χρήση από τον καρπό του χεριού, κάνουν αυτά τα κουτάλια εξαιρετικά άνετα στη χρήση. Το μέγεθός τους τα καθιστά ιδανικά για την παρουσίαση σε μια ποικιλία πιάτων, ενώ η εύκολη καθαριότητά τους τα καθιστά ακόμα πιο λειτουργικά.

Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι επεξεργασίας hardened, αυτά τα κουτάλια είναι ανθεκτικά και αντέχουν στο χρόνο. Το αντιολισθητικό πλαστικό στις λαβές τους προσφέρει σταθερό κράτημα κατά τη χρήση.

Διατίθενται σε συσκευασία των δύο κουταλιών, προσφέροντας αξία και πρακτικότητα στην κουζίνα σας.

Κατασκευασμένα στο Solingen της Γερμανίας, αυτά τα κουτάλια αντιπροσωπεύουν την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που αναζητούν οι επαγγελματίες μάγειρες σε κάθε εργαλείο κουζίνας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Triangle
Μήκος Λάμας (cm) 6
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Ανοξείδωτο, Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Μήκος(cm) 20
product bottom banner