Σετ Μαχαίρια Ανοξείδωτα 18/10 Σε Ακρυλική Βάση Tokyo Steel εstia Home Art 01-9281

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-9281
32.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τη σειρά μαχαιριών Tokyo Steel. Με εντυπωσιακή total steel εμφάνιση και αιχμηρές λεπίδες 3CR13 από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 που διατηρούν τη κόψη τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαθέτουν διπλά σφυρηλατημένη εργονομική λαβή για άνετο κράτημα κατά την χρήση.

Τα Μαχαίρια Tokyo Steel, Ανοξείδωτα Σετ 8 τεμαχίων σε Ακρυλική Βάση, αντιπροσωπεύουν μια συλλογή υψηλής ποιότητας μαχαιριών, σχεδιασμένων για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας στην κουζίνα.

Η κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση, ενώ η ακρυλική βάση προσδίδει στο σετ έναν μοντέρνο και κομψό χαρακτήρα. Το σετ περιλαμβάνει διάφορα είδη μαχαιριών, καλύπτοντας έτσι όλες τις απαιτήσεις για το κόψιμο, ψιλοκομμένο και καθαρισμό των τροφίμων.

Αυτό το σετ μαχαιριών Tokyo Steel προσφέρει όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση, καθιστώντας το κατάλληλο για τους λάτρεις της μαγειρικής που εκτιμούν την ποιότητα και το στυλ στα εργαλεία τους.

Χαρακτηριστικά

Extra Με Βάση, Σετ
Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Ακρυλικό, Ανοξείδωτο 18/10
Ύψος(cm) 37,4
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 15,5
Μήκος(cm) 26,2
product bottom banner