Σαμπανιέρα Σφυρήλατη Ανοξείδωτη 4Lt Ø21xH21,5cm APS Bar Supply 27.36026

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 27.36026
25.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σαμπανιέρα inox σφυριλάτη διαμέτρου 21/17εκ, ύψους 21,5εκ, με χερούλια σε σχήμα κρίκου.

Είναι μια κομψή και πρακτική λύση για να διατηρείτε τη σαμπάνια σας δροσερή και έτοιμη για το κρασί. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέρει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αντοχή στο χρόνο. Η σφυρηλατημένη επιφάνεια της προσδίδει μια αισθητική πινελιά που μπορεί να αναβαθμίσει την εμφάνιση του τραπεζιού σας.

Αυτή η σαμπανιέρα διαθέτει επαρκές χώρο για να φιλοξενήσει μια φιάλη σαμπάνιας ή κρασιού και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία του ποτού σας αναλλοίωτη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Είναι η ιδανική προσθήκη στο σπίτι σας ή σε εκδηλώσεις, πάρτι και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Απολαύστε την ευκολία και την κομψότητα της σαμπανιέρας καθώς προσφέρετε τα πιο αγαπημένα ποτά σας σε στιλ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 21,5
Χωρητικότητα (ml) 4000
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 21
product bottom banner