Σαλτσιέρα Πορσελάνης Λευκή 140ml 10,5x5,7xH8,4cm Good Mood Seltmann 001.751102

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 001.751102
22.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σαλτσιέρα Πορσελάνης Λευκή 140ml 10,5x5,7xH8,4cm Good Mood Seltmann 001.751102

Δώστε στο τραπέζι σας μια αίσθηση ποιότητας και πολυτέλειας με τη σαλτσιέρα πορσελάνης "GOOD MOOD" από την SELTMANN WEIDEN. Με κλασικό λευκό χρώμα και λιτές γραμμές, αυτή η σαλτσιέρα συνδυάζει διαχρονικότητα και λειτουργικότητα, προσφέροντας έναν κομψό τρόπο παρουσίασης σαλτσών και κρέμας στο τραπέζι σας.

Ιδανική για επαγγελματική χρήση, η σαλτσιέρα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη που είναι κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων, εξασφαλίζοντας άνεση και ευκολία στην καθημερινή χρήση. Με χωρητικότητα 140ml, είναι ιδανική για πρωινά αξεσουάρ και άλλες χρήσεις.

Η ανθεκτική και στοιβαζόμενη κατασκευή της εξοικονομεί χώρο στην κουζίνα σας, ενώ παράλληλα διατηρεί την κομψότητά της. Συνδυάστε τη σαλτσιέρα "GOOD MOOD" με τα υπόλοιπα προϊόντα της συλλογής και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτελούς τραπεζιού.

Επιλέξτε την "GOOD MOOD" για να δώσετε στο τραπέζι σας την κομψότητα και την ποιότητα που του αξίζει!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, Μεγάλης αντοχής, Στοιβαζόμενο
Σειρά Good Mood By Seltmann Weiden
Ύψος(cm) 8,4
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Άσπρο
Χωρητικότητα (ml) 140
Πλάτος(cm) 5,7
Μήκος(cm) 10,5
product bottom banner