Σαλατιέρα Step Πορσελάνης Γαλάζια Φ20x4cm Tiffany GTSA 66-7420

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 66-7420
8.31

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Προσθέστε μια αίσθηση φινέτσας στο σέρβις σαλάτας σας με αυτήν την κομψή σαλατιέρα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, η σαλατιέρα αυτή είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση και καθημερινή χρήση στο σπίτι.

Με διάμετρο 20cm και ύψος 4cm, προσφέρει αρκετό χώρο για να σερβίρετε την αγαπημένη σας σαλάτα με άνεση. Η γαλάζια απόχρωση προσδίδει ένα μοντέρνο και διακριτικό στυλ, ενώ η ανθεκτική κατασκευή της διασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή.

Η λεπτή και εκλεπτυσμένη σχεδίαση της σαλατιέρας προσθέτει μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Αναβαθμίστε την εμπειρία σαλάτας σας με αυτήν την υπέροχη σαλατιέρα πορσελάνης.
Τα πιάτα παράγονται από πορσελάνη με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για επαγγελματική χρήση. Ψήνονται σε υψηλή θερμοκρασία για μεγαλύτερη αντοχή και το ντεκόρ τοποθετείται μέσα στην υάλωση (in-glazed) και δεν ξεθωριάζει.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Σαλάτας
Σειρά Tiffany By GTSA
Σχήμα Step, Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη
Ύψος(cm) 4
Χρώμα Γαλάζιο
Διάμετρος(cm) 20
product bottom banner