Σαλατιέρα Πορσελάνης Στρογγυλή 1,1Lt Φ23cm Aurora Nava 10-099-334

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-099-334
4.60

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Παρουσιάζουμε την πορσελάνινη σαλατιέρα "Aurora" 23cm από τη σειρά Nava, μια εκλεπτυσμένη και λειτουργική προσθήκη στο τραπέζι σας.

Με διαστάσεις που εξασφαλίζουν αρκετό χώρο για τη σερβιρισμένη σαλάτα σας και ένα μοντέρνο, διακοσμητικό σχέδιο, η σαλατιέρα "Aurora" προσδίδει στο τραπέζι σας μια αίσθηση κομψότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια.

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτή η σαλατιέρα δεν είναι μόνο όμορφη αλλά και ανθεκτική και πρακτική. Με χωρητικότητα 1,10 λίτρων, είναι ιδανική για να σερβίρετε την αγαπημένη σας σαλάτα σε γιορτινές ή καθημερινές περιστάσεις.

Απολαύστε τη σειρά "Aurora" της Nava, που περιλαμβάνει επίσης ρηχά πιάτα, πιάτα φρούτου, πιάτα σούπας, μπολ και κούπες, και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με αυτά τα κομψά και πρακτικά αξεσουάρ.

Αυτή η σαλατιέρα είναι επίσης κατάλληλη για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων, προσφέροντας ευκολία και άνεση στη χρήση και τη φροντίδα της.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Σαλάτας
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 7,5
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Χωρητικότητα (ml) 1100
Διάμετρος(cm) 23
product bottom banner