Σέικερ Tin Tin 2 Τμημάτων Ανοξείδωτο 700ml Ø9,2xH28cm 00975 47Ronin APS Bar Supply 28.00030

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 28.00030
41.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Shaker Tin Tin Inox 70cl "47RONIN" 2 τμημάτων χρήσιμο σε κάθε επαγγελματία bartender & mixologist για ξεχωριστές δημιουργίες

Η σειρά "47RONIN" δε θα μπορούσε να μην είχε ένα εξαιρετικό TIN TIN Shaker 2 τμημάτων σε copper. Εκλεπτυσμένος minimal σχεδιασμός. Aπαραίτητο εργαλείο για την δημιουργία cocktails & ποτών για έναν bartender και mixologist. Εξαιρετική ανάμιξη κάθε είδους ποτού και cocktails. Η απαράμιλλη ποιότητα της APS υπογράφει την εγγυήση ότι το ανοξείδωτο ατσάλι δεν διαβρώνεται με την πάροδο του χρόνου. Η APS (Art of Private Shaking Glass & Bar Supply) θεωρείται το πιο εξειδικευμένο brand στα είδη μπαρ. Aπαραίτητο εργαλείο για την δημιουργία cocktails & ποτών για έναν bartender και mixologist. Εξαιρετική ανάμιξη κάθε είδους ποτού και cocktails.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Μεγάλης αντοχής
Σειρά 47 Ronin By APS Bar Supply
Ύψος(cm) 28
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Χωρητικότητα (ml) 700
Διάμετρος(cm) 9,2
product bottom banner