Σέικερ Parisiene Inox 500ml Φ8,5xH23,5cm GTSA 53-650

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 53-650
8.17

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σέικερ Parisiene Inox 500 ml – Σέικερ Υψηλής Ποιότητας για Κοκτέιλ

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το σέικερ Parisiene, χωρητικότητας 500 ml, κατασκευασμένο από ανθεκτικό inox. Με πλάτος 8.5 cm και ύψος 23.5 cm, αυτό το σέικερ συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα, ιδανικό για την παρασκευή κοκτέιλ στο σπίτι ή σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Το σέικερ Parisiene διαθέτει εντυπωσιακή σχεδίαση και εξαιρετική αντοχή, εξασφαλίζοντας εύκολη και αποτελεσματική ανακίνηση των συστατικών. Το inox υλικό του παρέχει μοντέρνα εμφάνιση και διαρκή ανθεκτικότητα, ενώ είναι εύκολο στη συντήρηση και καθαρισμό.

Ιδανικό για μπαρ, εστιατόρια ή για τους λάτρεις των κοκτέιλ στο σπίτι, το σέικερ Parisiene είναι το τέλειο εργαλείο για την παρασκευή επαγγελματικών ποτών με στυλ. Επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα και την κομψότητα με τον κωδικό προϊόντος: 53-650.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Ύψος(cm) 23,5
Υλικό Ανοξείδωτο
Χωρητικότητα (ml) 650
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 8,5
product bottom banner