Πτυελοδοχείο Γυάλινο Μαύρο Ματ 800ml Φ12,8xH13cm Spiegelau 079901

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 079901
66.59

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αποκτήστε τη δική σας προσωπική πτυελοδοχείο Spiegelau Spittoon, εμπνευσμένο από τις κοινές εμπειρίες μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19. Αυτό το ατομικό εργαλείο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ κατά τη δοκιμή κρασιού και ένα έξυπνο μέσο για να αποφεύγονται οι ανασφάλειες σε εκθέσεις και εκδηλώσεις. Το μοναδικό μέγεθος και σχήμα του επιτρέπει να το κρατάτε εύκολα στο χέρι σας κατά την επίσκεψή σας σε έναν οινοποιείο ή έκθεση κρασιού.
Με το προσωπικό πτυελοδοχείο Spiegelau Spittoon, η εμπειρία σας στη δοκιμή κρασιού γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη και ευκολότερη. Η λειτουργικότητά του επιτρέπει να απολαμβάνετε τη γεύση των κρασιών χωρίς να ανησυχείτε για την αντιμετώπιση αποβραδίσεων. Με τις διαστάσεις 13 εκατοστά ύψος και 12,8 εκατοστά διάμετρο και μια χωρητικότητα 800 ml, αυτό το πτυελοδοχείο παρέχει αρκετό χώρο για να συλλέξετε τα δείγματα κρασιού σας. Η κατασκευή του από γυαλί σε μαύρο, ματ χρώμα προσθέτει μια νότα κομψότητας και κομψότητας στο στυλ σας καθώς απολαμβάνετε τη γευστική περιπέτειά σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Spiegelau
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 13
Χρώμα Μαύρο Ματ
Χωρητικότητα (ml) 800
Διάμετρος(cm) 12,8
product bottom banner