Προστατευτικό Λάμας έως 26cm 9920-3 Wusthof 2069640203

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 2069640203
7.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το προστατευτικό λάμας της Wusthof είναι ιδανικό για τη φύλαξη μαχαιριών φιλέτου, γενικής χρήσης στην κουζίνα και όχι μόνο, με μήκος έως 26 εκατοστά. Εσωτερικά διαθέτει βελούδινη επένδυση προστασίας για να αποτρέπει το γρατζουνισμα της λάμας.

Το προστατευτικό είναι κατασκευασμένο από πολυστυρόλιο, με διαστάσεις μήκους 26,5 εκατοστών και πλάτους 3,0 εκατοστών. Το βάρος του είναι μόλις 19 γραμμάρια.

Η εταιρεία Wusthof, ιδρύθηκε το 1814 στο Solingen της Γερμανίας και διατηρεί ακόμα και σήμερα το εργοστάσιο παραγωγής των μαχαιριών της. Πρόκειται για έναν από τους πιο μοντέρνους και ποιοτικούς κατασκευαστές μαχαιριών στον κόσμο, με μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των μαγειρικών, είτε είναι επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Wusthof
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Πολυστυρόλιο
Χρώμα Γκρι
Πλάτος(cm) 3
Μήκος(cm) 26,5
product bottom banner