Προέκταση Τραπεζιού Στρογγυλή Μεταλλική Μαύρη Φ20,5xH23cm Espiel AST418

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: AST418
34.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διατηρήστε την τάξη και το στυλ στο γραφείο σας ή στο τραπέζι σας με τη Προέκταση Τραπεζιού Στρογγυλή Μεταλλική Μαύρη Φ20,5xH23cm Espiel AST418. Με διαστάσεις 20,5x23 εκατοστά, αυτή η μεταλλική προέκταση προσφέρει ένα κομψό και λειτουργικό τρόπο για να οργανώσετε τα μικροπράγματα σας.

Η συλλογή προεκτάσεων "AST" της Espiel προσφέρει διακριτικές γραμμές και λειτουργικότητα, ενώ δίνει ένα μοντέρνο άγγιγμα στον χώρο σας. Οργανώστε τα είδη σας με στυλ και απολαύστε την ευκολία που προσφέρουν οι προεκτάσεις "AST".

Ξεχάστε τον χάος και απολαύστε την τάξη με τις μεταλλικές προεκτάσεις "AST" της Espiel, ιδανικές για κάθε γραφείο ή τραπέζι.


Οργανώστε τα μικροπράγματα τoυ γραφείου σας ή του τραπεζιού σας με στυλ με την συλλογή των προεκτάσεων ''AST'' και ξεγνοιάστε ! - Get everything in place at your office or dining table with the metal extensions ''AST'' and enjoy their discreet lines !

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 23
Υλικό Σίδηρος
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 20,5
product bottom banner