Πρέσα Για Πορτακάλια Πορτοκαλί Αλουμινίου 23,2x9,1xH6cm Hendi 30.41302

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30.41302
8.19

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η επαγγελματική πρέσα εσπεριδοειδών αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε barman. Ένα προϊόν ιδανικό για την άμεση προσθήκη φρέσκου χυμού πορτοκαλιού ή άλλων εσπεριδοειδών στο cocktail ή το ποτό σας. Η στιβαρή αλουμινένια κατασκευή της με επίστρωση ηλεκτροστατικής βαφής, κάνει την πρέσα ιδιαίτερα ανθεκτική και έχει υψηλή απόδοση στύψης, κερδίζοντας και την τελευταία σταγόνα. Ταυτόχρονα συγκρατεί τους σπόρους των φρούτων στο εσωτερικό της. Το έντονο πορτοκαλί χρώμα της καθορίζει και διαχωρίζει τη χρήση της για το στύψιμο αποκλειστικά χυμού πορτοκαλιού, έτσι ώστε να μην μπερδεύονται οι όξινες γεύσεις κατά την πιθανή χρήση της και για άλλους χυμούς. Πλένεται εύκολα τόσο στο χέρι όσο και σε πλυντήριο. 23 εκ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Hendi
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Ύψος(cm) 6
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Πορτοκαλί
Πλάτος(cm) 9,1
Μήκος(cm) 23,2
product bottom banner