Ποτήρι Champagne Γυάλινο Διάφανο 155ml Ø8,9xH11,1cm Kouros Uniglass 96503

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 96503
1.41

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το κολωνάτο ποτήρι σαμπάνιας/Champagne της σειράς Kouros Uniglass προσφέρει μια υψηλής ποιότητας και κομψή επιλογή για το σερβίρισμα του σαμπάνιας ή αφρώδους κρασιού σας. Με μια χωρητικότητα 155ml, αυτό το γυάλινο ποτήρι διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό με κολώνα που προσδίδει κομψότητα στην εμπειρία σας.

Οι διαστάσεις του, με διάμετρο 8,9cm και ύψος 11,1cm, είναι ιδανικές για να αναδείξουν τα αρώματα και τη γεύση του αφρώδους ποτού. Κατασκευασμένο από γυαλί, αυτό το ποτήρι είναι ανθεκτικό και ιδανικό για ειδικές στιγμές, γιορτές και εορταστικές συγκυρίες. Ο λεπτομερής σχεδιασμός της σειράς Kouros Uniglass προσθέτει ένα ιδιαίτερο άγγιγμα πολυτέλειας και φινέτσας στο τραπέζι σας.

Είτε πρόκειται για ειδικές περιστάσεις, για δώρο ή για την απλή απόλαυση σαμπάνιας με φίλους, το ποτήρι κολωνατού Σαμπάνιας της σειράς Kouros Uniglass συνδυάζει την ποιότητα, την κομψότητα και τη λειτουργικότητα για μια απολαυστική εμπειρία σε κάθε γουλιά.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Uniglass
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Σαμπάνιας
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 11,1
Χωρητικότητα (ml) 155
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 8,9
product bottom banner