Ποτήρι Γυάλινο Balloon 540ml Ø10,2xH21cm Vina Onis 93.07505

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 93.07505
5.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κάντε τα καλύτερα κρασιά σας να φαίνονται ακόμα καλύτερα με το 7505 Vina 18,25 oz. ποτήρι κρασιού μπαλόνι! Με μοναδικό σχεδιασμό μπαλόνι με βαθύ μπολ, αυτό το ποτήρι συνδυάζει την απλότητα και το στυλ για να προσθέσει μια πολυτελή αίσθηση στην υπηρεσία κρασιού του εστιατορίου ή του μπαρ σας και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σερβίρισμα κοκτέιλ όπως τζιν και τόνικ. Το φαρδύ μπολ παρέχει άφθονο χώρο για την κυκλοφορία του αέρα ώστε να απελευθερωθεί πλήρως το γευστικό προφίλ του κρασιού, ενισχύοντας τις πλούσιες γεύσεις του και επιτρέποντάς τους να αναδυθούν για μια πιο ικανοποιητική εμπειρία. Οι θαμώνες θα παρατηρήσουν και θα εκτιμήσουν τη διαφορά καθώς απολαμβάνουν ένα χαλαρωτικό ποτήρι κόκκινο κρασί που σερβίρεται από το κατάλληλο ποτήρι. Η μεγάλη χωρητικότητά του σας επιτρέπει επίσης να πουλάτε γενναιόδωρες μερίδες κρασιού σε ένα μόνο ποτήρι. Η διαύγεια βελτιώνει την παρουσίασή σας και τονίζει τα πλούσια χρώματα των premium κρασιών σας. Διαθέτοντας ένα ειδικό χείλος Libbey Finedge με ελάχιστη χάντρα, αυτό το γυαλί καταφέρνει να διατηρήσει τη διακριτική του ομορφιά ενώ προσφέρει εξαιρετική αντοχή στα τσιπ, με αποτέλεσμα ένα ποτήρι που σας επιτρέπει να έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων. Επιπλέον, αυτό το ποτήρι είναι τέλεια ισορροπημένο για να ακουμπάει σε δίσκους, επιτραπέζια τραπέζια και πάγκους, ώστε να μπορείτε να σερβίρετε κρασί με σιγουριά.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Onis
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Μεγάλης αντοχής
Προτεινόμενη Χρήση Cocktail, Κρασιού, Ποτού
Σειρά Vina By Onis
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 21
Χωρητικότητα (ml) 540
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 10,2
product bottom banner