Πολυεργαλείο Σετ Picnic Κουτάλι/Πιρούνι/Σουγιάς Νο8 Opinel 002500

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 002500
25.60

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τα ένθετα μαχαιροπήρουνων Picnic+ είναι έξυπνα και ανθεκτικά αξεσουάρ για γεύματα εν κινήσει και μαγείρεμα κατασκήνωσης. Μέρος της συλλογής μας Nomad Cooking, μπορείτε να αφαιρέσετε τα μαχαιροπίρουνα μιας χρήσης και να τα αντικαταστήσετε με το σετ Picnic+. Ιδανικό για πεζοπορία, πικνίκ το Σαββατοκύριακο ή απλώς καθημερινά γεύματα, το σετ Picnic+ χρησιμοποιεί τον δακτύλιο ασφαλείας Virobloc® στο πτυσσόμενο μαχαίρι Νο. 08 για να συγκρατεί το πηρούνι και/ή το ένθετο κουταλιού στη θέση τους. Το πλήρες σετ Picnic+ με πτυσσόμενο μαχαίρι Νο. 08 περιλαμβάνει: Πτυσσόμενο μαχαίρι Νο. 08 από ανοξείδωτο ατσάλι, ένθετο πιρουνιού, ένθετο κουταλιού, χαρτοπετσέτα από μικροΐνες διπλής χρήσης που λειτουργεί και ως θήκη μεταφοράς. Για όσους έχουν ήδη ένα πτυσσόμενο μαχαίρι Opinel No.08*, ρίξτε μια ματιά στο σετ ένθετων Picnic+, το οποίο περιλαμβάνει ένα ένθετο πιρουνιού, ένθετο κουταλιού και μια χαρτοπετσέτα από μικροΐνες διπλής χρήσης που λειτουργεί και ως θήκη μεταφοράς. *Ένθετα πιρουνιού και κουταλιού συμβατά με όλα τα πτυσσόμενα μαχαίρια Νο. 08 με ξύλινη λαβή εξοπλισμένα με δακτύλιο ασφαλείας Virobloc®, περίπου το 2000.

Τα ένθετα πιρουνιού και κουταλιού πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.
Για το πτυσσόμενο μαχαίρι Νο. 08, πλύσιμο μόνο στο χέρι.
Μην βυθίζετε το μαχαίρι σας στο νερό, γιατί αυτό μπορεί να παραμορφώσει την ξύλινη λαβή. Στεγνώστε τη λεπίδα πριν κλείσετε.

PICNIC+ για να φάτε άνετα σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο ή στο γραφείο!

Το σετ πικνίκ+ προσφέρει ένα πιρούνι και ένα κουτάλι που προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε σουγιά Opinel N°08 με ξύλινη λαβή και δαχτυλίδι ασφαλείας.

Είναι ιδανικό για κάμπινγκ, πικνίκ, οποιαδήποτε δραστηριότητα σε εξωτερικό χώρο καθώς και για γεύματα στο γραφείο!

Winner of the "Best Innovation Award" from Carryology at Outdoor Retailer 2022.

ΣΕΤ Picnic + Πετσέτα
Περιέχει
1 σουγιά Νo.8 inox
1 αντ/κό πιρούνι
1 αντ/κό κουτάλι

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Opinel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής, Πλύσιμο στο χέρι
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ατσάλι Sandvik 12C27, Ξύλο Οξιά
Χρώμα Ασημί, Μπεζ, Σκούρο Μπλέ
product bottom banner