Ποδιά Κουζίνας 85x78cm Βαμβακερή Daniela Oil Solid Yellow Kitchen Linen Laura Ashley LA183134

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183134
35.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η βαμβακερή ποδιά κουζίνας Daniela Oil Solid Yellow από τη συλλογή Kitchen Linen της Laura Ashley είναι ο τέλειος σύντροφος κάθε φορά που μπαίνετε στην κουζίνα! Με διαστάσεις 85x78 εκατοστά, αυτή η ποδιά προσφέρει εξαιρετική προστασία από τυχόν λεκέδες και βρομιές κατά το μαγείρεμα.

Κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά με σύνθεση 40% βαμβάκι, 30% λινό και 30% πολυεστέρας, αυτή η ποδιά είναι ανθεκτική και διατηρεί την αίσθηση της φρεσκάδας με κάθε πλύσιμο.

Το λαμπερό κίτρινο χρώμα και ο μοντέρνος σχεδιασμός κάνουν αυτή την ποδιά να ξεχωρίζει στην κουζίνα σας. Επιπλέον, η φυσική υφή και η αισθητική της προσθέτουν έναν αέρα κομψότητας και στυλ σε κάθε μαγειρική σας στιγμή.

Μην ξεχνάτε να πλένετε την ποδιά στους 40 βαθμούς για να διατηρήσετε την αρχική της εμφάνιση και ποιότητα για πολλά χρόνια!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Kitchen Linen By Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι, Λινό, Πολυεστέρας
Χρώμα Κίτρινο
Πλάτος(cm) 78
Μήκος(cm) 85
product bottom banner