Πλάστης Ξύλινος 38cm Με Αντικολλητική Επιφάνεια Σιλικόνης Γκρι εstia Home Art 01-11659

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-11659
6.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο Ξύλινος Πλάστης με Αντικολλητική Επιφάνεια Σιλικόνης Γκρι (Κωδ. 01-11659) της Estia Home Art είναι ένα αξεσουάρ κουζίνας που συνδυάζει τη φυσική ζεστασιά του ξύλου με την πρακτικότητα της αντικολλητικής σιλικόνης, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία ζύμωσης ή ανοίγματος ζύμης/φύλλου.

Κατασκευή από Ξύλο:
Ο πλάστης είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ξύλο, προσφέροντας φυσική αντοχή και αισθητική στον χώρο σας. Η ξύλινη υφή δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην κουζίνα.

Αντικολλητική Επιφάνεια Σιλικόνης:
Η επιφάνεια σιλικόνης στο κάτω μέρος του πλάστη προστατεύει από το κολλημένο ζύμωμα και διευκολύνει την αναδίπλωση της ζύμης ή του φύλλου, εξασφαλίζοντας άνετο και εύκολο χειρισμό.

Ιδανικό για Άνοιγμα Ζύμης/Φύλλου:
Με μήκος 38 εκατοστά, ο πλάστης είναι ιδανικός για το άνοιγμα ζύμης ή φύλλου. Η επιφάνεια παρέχει αρκετό χώρο για να επεκτείνετε τη ζύμη σας με άνεση.

Εργονομική Λαβή:
Η εργονομική λαβή του πλάστη προσφέρει άνετο κράτημα και ευκολία στη χρήση, ενώ η γκρι απόχρωση προσθέτει στυλ στην κουζίνα σας.

Με τον Ξύλινο Πλάστη με Αντικολλητική Επιφάνεια Σιλικόνης Γκρι της Estia Home Art, απολαύστε την ευκολία και το στυλ στην κουζίνα σας κατά την παρασκευή των αγαπημένων σας ζυμαρικών.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Ύψος(cm) 5,2
Υλικό Ξύλο, Σιλικόνη
Χρώμα Γκρι
Πλάτος(cm) 5,2
Μήκος(cm) 37,8
product bottom banner