Πιρουνάκια Ξύλινα 14cm (Πακέτο 8τμχ) FSC® Tessera4kids Tessera QA140FWFSC

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: QA140FWFSC
0.59

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πιρουνάκια Ξύλινα 14cm (Πακέτο 8τμχ) FSC® Tessera4kids Tessera QA140FWFSC

Προσθέστε μια παιχνιδιάρικη και οικολογική διάσταση στο μπουφέ του παιδικού πάρτι με τα ξύλινα πιρουνάκια Tessera4kids. Με μήκος 14cm, αυτά τα πιρουνάκια είναι ιδανικά για μικρά χέρια και παρέχουν μια ευχάριστη εμπειρία σε κάθε γεύμα.

Κατασκευασμένα από ξύλο με πιστοποίηση FSC®, τα πιρουνάκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ανθεκτικά, έτοιμα να υποστηρίξουν τις μικρές λιχουδιές των παιδιών. Η συσκευασία των 8 τεμαχίων περιλαμβάνει σχέδια με τους αγαπημένους ήρωες της σειράς Tessera4kids: Leafy, Drop, Windy και Ray, προσφέροντας μια διασκεδαστική και ελκυστική επιλογή για τα παιδιά.

Εξοπλίστε το παιδικό πάρτι με όλα τα απαραίτητα είδη σερβιρίσματος και συσκευασίας από τη σειρά Tessera4kids, συμπεριλαμβάνοντας κουτάλια, πιρούνια, πιάτα, ποτήρια και χαρτοπετσέτες, για μια ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Ξύλο με πιστοποίηση FSC®
Διαστάσεις: 14 cm
Συσκευασία: 8 τεμάχια, με σχέδια Leafy, Drop, Windy και Ray
Ιδανικό για παιδικά πάρτι και μπουφέδες

Επιλέξτε τα ξύλινα πιρουνάκια Tessera QA140FWFSC για να προσφέρετε μια διασκεδαστική και βιώσιμη λύση σε κάθε παιδικό πάρτι.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Tessera
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα
Συσκευασία (τμχ) 8
Υλικό Ξύλο
Χρώμα Μπεζ, Πολύχρωμα
Μήκος(cm) 14
product bottom banner