Πιγκάλ Ανοξείδωτο Με Πλαστικό Δοχείο 23cm Άσπρο Ματ Dita εstia Home Art 02-7492

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-7492
12.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο Πιγκάλ Ανοξείδωτος με Πλαστικό Δοχείο 23cm σε Άσπρο Ματ, σχεδιασμένος από την σειρά Dita της Estia Home Art 02-7492, είναι ένα κομψό και πρακτικό αξεσουάρ για την καθημερινή φροντίδα του μπάνιου σας.

Η κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα τον καθιστά ανθεκτικό στη σκουριά και παρέχει μια σύγχρονη εμφάνιση. Ο λευκός ματ φινίρισμα του δίνει έναν διακριτικό και κομψό χαρακτήρα στον χώρο.

Το πιγκάλ διαθέτει αντιβακτηριδιακό βουρτσάκι από σιλικόνη, που είναι αποτελεσματικό για τον καθαρισμό και τη συντήρηση. Επιπλέον, το εσωτερικό πλαστικό δοχείο προστατεύει τον πιγκάλ από υγρασία και διατηρεί το μπάνιο σας οργανωμένο και καθαρό. Αυτός ο πιγκάλ ενώνει λειτουργικότητα και στυλ για τις καθημερινές ανάγκες σας στο μπάνιο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia Home Art
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 39
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Χρώμα Άσπρο Ματ
Διάμετρος(cm) 8,9
product bottom banner