Πιατοθήκη Ορθογώνια Μεταλλική Μαύρη 43x31xH10cm Misty Nava 10-186-101

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-186-101
21.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μεταλλική Πιατοθήκη Μαύρη "Misty" 43cm - Κρατήστε την Κουζίνα σας Τακτοποιημένη και Στεγνή

Η μεταλλική πιατοθήκη "Misty" της NAVA συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ για να διατηρήσετε τον χώρο της κουζίνας σας οργανωμένο και την αισθητική της ανανεωμένη. Με μια ανθεκτική μεταλλική κατασκευή ορθογώνιου σχήματος και αντιοξειδωτική επίστρωση μαύρου ματ χρώματος, η "Misty" προσφέρει όχι μόνο μια πρακτική λύση αλλά και ένα στιλάτο διακοσμητικό στοιχείο στην κουζίνα σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μέταλλο, η "Misty" είναι σχεδιασμένη για να αντέχει στην καθημερινή χρήση.
Η αντιοξειδωτική επίστρωση μαύρου ματ χρώματος προστατεύει την επιφάνεια από τις διαβρώσεις και τη γδαρσίματα, ενώ διατηρεί την εμφάνισή της αναλλοίωτη με το πέρασμα του χρόνου.
Με διαστάσεις 43cm x 31cm, προσφέρει αρκετό χώρο για να τοποθετήσετε πιάτα, ποτήρια, κούπες και μπολ.
Διαθέτει 11 θέσεις για πιάτα και χωριστό χώρο για ποτήρια, κούπες και μπολ, καθώς και αποσπώμενη θήκη για μαχαιροπίρουνα.
Η πιατοθήκη συνοδεύεται από πλαστικό αφαιρούμενο δίσκο σε μαύρο ματ χρώμα, με αντιολισθητικά πόδια και ενσωματωμένο στόμιο αποστράγγισης, προσφέροντας αποτελεσματική αποστράγγιση και προστασία στον χώρο του νεροχύτη.

Συμπεριλαμβανομένου Δίσκου Αποστράγγισης:

Ο πλαστικός δίσκος διαθέτει αντιολισθητικά πόδια και αυλακωτή επιφάνεια με κλίση, εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και αποτελεσματική αποστράγγιση των πιάτων και των μπολ.
Με ενσωματωμένο στόμιο αποστράγγισης για εύκολη διεκδίκηση του νερού.

Η μεταλλική πιατοθήκη "Misty" είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την κουζίνα σας οργανωμένη και λειτουργική, προσφέροντας ταυτόχρονα μια μοντέρνα νότα στη διακόσμησή της.

Σημείωση: Το προϊόν είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς προδιαγραφές για προϊόντα επαφής με τρόφιμα και είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, όπως σε τουριστικά καταλύματα και καταλύματα του Airbnb.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Σειρά Misty By Nava
Σχήμα Ορθογώνιο
Ύψος(cm) 10
Υλικό Μεταλλικό
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 31
Μήκος(cm) 43
product bottom banner