Πιατελάκι Ορθογώνιο Πορσελάνης Λευκό 14,5x9cm GTSA 60-071115

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 60-071115
2.57

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη κομψότητα και πρακτικότητα με το Πιατελάκι Ορθογώνιο Πορσελάνης Λευκό 14,5x9cm GTSA 60-071115. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτό το πιατελάκι προσφέρει μια εκλεπτυσμένη επιλογή για το σερβίρισμα των γευμάτων σας.

Με μήκος 14,5cm και πλάτος 9cm, αυτό το ορθογώνιο πιατελάκι παρέχει επαρκή χώρο για να παρουσιάσετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές με στυλ και κομψότητα. Η λευκή απόχρωση του δίνει μια διαχρονική και κομψή αισθητική, ενώ η πορσελάνη εξασφαλίζει αντοχή και διάρκεια στη χρήση.

Προσθέστε μια νότα κομψότητας στο τραπέζι σας με το Πιατελάκι Ορθογώνιο Πορσελάνης Λευκό 14,5x9cm GTSA 60-071115 και αναδείξτε την αισθητική των σερβιρισμάτων σας με διακριτικότητα και γούστο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Ξηρών Καρπών, Συνοδευτικό, Φρούτου
Σχήμα Ορθογώνιο
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 9
Μήκος(cm) 14,5
product bottom banner