Πιατέλα Οβάλ Λευκή Πορσελάνης 25x16,5cm Κουπ GTSA 60-021125

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 60-021125
4.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ενισχύστε την κομψότητα του τραπεζιού σας με την Πιατέλα Οβάλ Λευκή Πορσελάνης GTSA 60-021125. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτή η πιατέλα συνδυάζει αντοχή και κομψότητα για μια αξιομνημόνευτη εμπειρία φαγητού.

Με διαστάσεις 25x16,5 εκατοστών, αυτή η οβάλ πιατέλα προσφέρει αρκετό χώρο για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας πιάτα με στυλ και κομψότητα. Η λευκή απόχρωση της πορσελάνης προσδίδει μια αίσθηση απλότητας και κομψότητας στο τραπέζι σας.

Κατάλληλη για καθημερινή χρήση ή για ειδικές περιστάσεις, αυτή η πιατέλα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας και θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι. Αναδείξτε τη σερβιριστική σας ικανότητα με την Πιατέλα Οβάλ Λευκή Πορσελάνης GTSA 60-021125 και δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία φαγητού.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Παρουσίασης, Φαγητού
Σειρά Κουπ By GTSA
Σχήμα Οβάλ
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 16,5
Μήκος(cm) 25
product bottom banner