Πιατάκια Χάρτινα Πολύχρωμα Παιδικά Στρογγυλά Ø23cm (Πακέτο 8τμχ) FSC® Windy-Leafy Tessera QXR23LWKLFSC

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: QXR23LWKLFSC
1.25

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πιατάκια Χάρτινα Πολύχρωμα Παιδικά Στρογγυλά Ø23cm (Πακέτο 8τμχ) FSC® Windy-Leafy Tessera QXR23LWKLFSC

Δημιουργήστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα για τα παιδικά πάρτι με τα πολύχρωμα χάρτινα πιατάκια της σειράς Tessera4kids. Με διάμετρο Ø23cm, αυτά τα στρογγυλά πιατάκια είναι ιδανικά για σερβίρισμα μικρών λιχουδιών όπως τυροπιτάκια, πιτσάκια και άλλες αγαπημένες λιχουδιές των παιδιών.

Τα πιατάκια έρχονται σε πρακτικό σακουλάκι των 8 τεμαχίων και διαθέτουν δύο από τα τέσσερα σχέδια της παιδικής σειράς, των ηρώων Leafy και Windy. Κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμο χαρτί με πιστοποίηση FSC®, εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα της επιλογής σας, καθιστώντας τα την τέλεια επιλογή για κάθε παιδικό πάρτι.

Εξοπλίστε κάθε εκδήλωση με τα απαραίτητα είδη σερβιρίσματος από τη σειρά Tessera4kids, συμπεριλαμβάνοντας κουτάλια, πιρούνια, πιάτα, ποτήρια και χαρτοπετσέτες, και δημιουργήστε μια αξέχαστη εμπειρία για τους μικρούς καλεσμένους σας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Χαρτί με πιστοποίηση FSC®
Διάμετρος: Ø 23 cm
Συσκευασία: 8 τεμάχια, με σχέδια Leafy και Windy
Ιδανικό για παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις

Επιλέξτε τα πιατάκια Tessera QXR23LWKLFSC για να προσφέρετε στους μικρούς σας καλεσμένους μια διασκεδαστική και οικολογική εμπειρία σε κάθε παιδικό πάρτι.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Tessera
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα
Συσκευασία (τμχ) 8
Υλικό Χαρτί
Χρώμα Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 23
product bottom banner