Πιατάκια Ρηχά Petit Fours Stoneware Φ12cm Σετ 4 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Belvedere Artisan Laura Ashley LA183594

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183594
30.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τα πιατάκια Petit Fours Belvedere Artisan από τη συλλογή Laura Ashley είναι η ιδανική επιλογή για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας γλυκά και μικρά εδέσματα με στυλ και κομψότητα. Αυτά τα μικρά πιάτα έχουν μια ανομοιόμορφη, χειροποίητη εμφάνιση που τα καθιστά μοναδικά. Με διάμετρο 12 εκατοστών, είναι ιδανικά για να σερβίρετε μικρές λιχουδιές, όπως Petit Fours, μπισκότα, σοκολατάκια ή πραλίνες.

Κάθε πιατάκι Petit Four είναι χειροποίητο, κάτι που το καθιστά μοναδικό. Το σετ περιλαμβάνει 4 πιατάκια Petit Fours και παρουσιάζεται σε μια όμορφη συσκευασία δώρου.

Αυτά τα πιατάκια είναι κατασκευασμένα από αργίλιο και είναι ασφαλή για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων. Η προσεκτική κατασκευή και η υπέροχη εμφάνισή τους τα καθιστούν μια υπέροχη προσθήκη στη συλλογή σας Laura Ashley Belvedere Artisan.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σειρά Artisan By Laura Ashley
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Stoneware
Χρώμα Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 12
product bottom banner