Πιατάκια Πορσελάνης Petit Fours Φ12cm Σετ 4 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Wild Clematis Laura Ashley LA182938

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA182938
26.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αυτά τα υπέροχα πιατάκια αποτελούν μέρος της συλλογής Wild Clematis Collectable της Laura Ashley, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα υπέροχα vintage αρχεία της εταιρείας. Αντικατοπτρίζουν τόσο τις ζεστές αποχρώσεις του Δεκεμβρίου όσο και τη φρεσκάδα της άνοιξης. Συγκεντρώστε όλα τα κομμάτια της σειράς και δημιουργήστε ένα τραπέζι ευχάριστο και χαρούμενο για όλη τη χρονιά. Το εντυπωσιακό κουτί τους τα καθιστά ιδανική επιλογή για δώρο.

Αν έχετε όρεξη για ένα μικρό αλλά εκλεπτυσμένο γλυκό, αυτά τα πιατάκια petit-four της Wild Clematis από τη Laura Ashley είναι η τέλεια επιλογή. Τα πιατάκια διαθέτουν υπέροχη vintage και διαχρονική εκτύπωση, η οποία συνδυάζεται άψογα με όλα τα άλλα συλλεκτικά αντικείμενα της Laura Ashley. Είτε πρόκειται για τα Χριστούγεννα είτε για την άνοιξη, αυτά τα πιατάκια φέρνουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας όλο το χρόνο.

Τα πιατάκια αυτά έρχονται σε ένα σετ των τεσσάρων και έχουν διάμετρο 12 εκατοστά. Είναι επίσης πολύ χρήσιμα για να σερβίρετε σοκολατάκια στις φίλες σας! Είναι κατασκευασμένα από πορσελάνη και μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σειρά Wild Clematis By Laura Ashley
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 12
product bottom banner