Πιάτο Stoneware Ρηχό Step Φ20,3xH2,5cm Grey Mood Espiel ATA121

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: ATA121K6
4.10

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πιάτο Stoneware Ρηχό Step Φ20,3xH2,5cm Grey Mood Espiel ATA121 – Μοντέρνα Αισθητική και Ανθεκτικότητα

Ανανεώστε το τραπέζι σας με το ρηχό πιάτο "Step" από τη συλλογή MOOD της Espiel. Με διάμετρο 20,3cm και ύψος 2,5cm, αυτό το πιάτο συνδυάζει τον μίνιμαλ και μοντέρνο σχεδιασμό με τη φυσική έμπνευση των χρωμάτων. Τα γκρι-μπεζ παλ χρώματα, η ματ υφή στο υάλωμα και το nordic χείλος δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που προσφέρει κομψότητα σε κάθε τραπέζι.

Υψηλής Αντοχής και Ποιότητας Υλικά
Κατασκευασμένο από stoneware, το πιάτο αυτό εγγυάται μέγιστη αντοχή στην καθημερινή χρήση. Είναι ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους εστίασης, καθώς αντέχει στην καταπόνηση, ενώ είναι κατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων, προσφέροντας απόλυτη ευκολία.

Κομψότητα και Πρακτικότητα σε Ένα Πιάτο
Το minimal design του και η μοντέρνα αισθητική του ταιριάζουν σε κάθε στυλ διακόσμησης, προσθέτοντας μια διακριτική πολυτέλεια στα γεύματά σας. Το μέγεθος του είναι ιδανικό για συνοδευτικά πιάτα και επιδόρπια, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες σας με στυλ και ανθεκτικότητα.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Υλικό: Stoneware υψηλής ποιότητας
Διαστάσεις: Φ20,3xH2,5cm
Χρώμα: Παλ γκρι-μπεζ με ματ υφή
Χρήση: Κατάλληλο για συνοδευτικά πιάτα και επιδόρπια
Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων
Κωδικός προϊόντος: ATA121

Το ρηχό πιάτο "Step" της συλλογής MOOD προσφέρει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ ανθεκτικότητας και κομψότητας, κάνοντάς το ιδανική επιλογή για καθημερινή αλλά και επαγγελματική χρήση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, Μεγάλης αντοχής, Χρώμα κάτω απο το υάλωμα
Προτεινόμενη Χρήση Γλυκού, Συνοδευτικό, Φρούτου
Σχήμα Step, Στρογγυλό
Ύψος(cm) 2,5
Υλικό Stoneware
Χρώμα Γκρι
Διάμετρος(cm) 20,3
product bottom banner