Πιάτο Stoneware Ρηχό Step Φ20,3xH2,5cm Beige Mood Espiel ATA126

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: ATA126K6
4.10

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πιάτο Stoneware Ρηχό Step Φ20,3xH2,5cm Beige Mood Espiel ATA126 – Ιδανικό για Κάθε Περίσταση

Αναδείξτε το σερβίρισμά σας με το ρηχό πιάτο "Step" από τη συλλογή MOOD της Espiel. Με διάμετρο 20,3cm και ύψος 2,5cm, αυτό το πιάτο αποτελεί ιδανική επιλογή για σερβίρισμα συνοδευτικών πιάτων και επιδορπίων, συνδυάζοντας μίνιμαλ και μοντέρνο design. Εμπνευσμένο από τα φυσικά στοιχεία, διαθέτει παλ χρώματα σε γκρι-μπεζ τόνους, ματ υφή και κομψό nordic χείλος που προσδίδουν μία μοναδική αίσθηση στο τραπέζι σας.

Ανθεκτικότητα και Λειτουργικότητα
Κατασκευασμένο από ανθεκτικό stoneware, το πιάτο "Step" της MOOD συλλογής είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Αντέχει στην καθημερινή καταπόνηση και εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή, χάρη στο εξαιρετικό υλικό κατασκευής του και τα χρώματα που βρίσκονται κάτω από το υάλωμα. Είναι απόλυτα ασφαλές για επαφή με τρόφιμα, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα στο πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων, διασφαλίζοντας την ευκολία στη χρήση και τον καθαρισμό του.

Μοντέρνος Σχεδιασμός για Κάθε Τραπεζαρία
Η ματ υφή και τα γήινα χρώματα του πιάτου "Step" προσδίδουν μία σκανδιναβική αίσθηση στο τραπέζι σας, κάνοντάς το ιδανικό τόσο για καθημερινά γεύματα όσο και για ειδικές περιστάσεις. Το minimal design του το καθιστά απόλυτα συμβατό με κάθε στυλ διακόσμησης, προσθέτοντας μία διακριτική πινελιά κομψότητας.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Υλικό: Stoneware υψηλής ποιότητας
Διαστάσεις: Φ20,3xH2,5cm
Χρώμα: Μπεζ-γκρι με ματ υφή
Χρήση: Ιδανικό για συνοδευτικά πιάτα και επιδόρπια
Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων
Κωδικός προϊόντος: ATA126

Το ρηχό πιάτο "Step" της Espiel είναι ιδανικό για όσους αναζητούν στυλ και αντοχή σε κάθε γεύμα. Επιλέξτε το για να αναδείξετε την αισθητική του τραπεζιού σας και να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μία εξαιρετική εμπειρία σερβιρίσματος.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, Μεγάλης αντοχής, Χρώμα κάτω απο το υάλωμα
Προτεινόμενη Χρήση Γλυκού, Συνοδευτικό, Φρούτου
Σχήμα Step, Στρογγυλό
Ύψος(cm) 2,5
Υλικό Stoneware
Χρώμα Μπεζ
Διάμετρος(cm) 20,3
product bottom banner