Πιάτο Ρηχό Step Πορσελάνης Φ21xH2cm Γαλάζιο Tiffany GTSA 66-7521

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 66-7521
6.44

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την αρτιότητα και την κομψότητα στον τρόπο σερβιρίσματος με το Ρηχό Πιάτο Step Πορσελάνης Γαλάζιο Tiffany GTSA 66-7521. Κατασκευασμένο από πορσελάνη υψηλής ποιότητας, αυτό το πιάτο συνδυάζει αντοχή και αισθητική.

Με διάμετρο 21cm και ύψος 2cm, αυτό το ρηχό πιάτο προσφέρει επαρκή χωρητικότητα για διάφορες μαγειρικές δημιουργίες. Η γαλάζια απόχρωση του πιάτου Tiffany δημιουργεί μια αίσθηση φινέτσας και κομψότητας στο τραπέζι σας.

Κάθε πιάτο παράγεται με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, είναι ψημένο σε υψηλή θερμοκρασία για μέγιστη αντοχή και το ντεκόρ του τοποθετείται μέσα στην υάλωση, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα ξεθωριάσει με τη χρήση.

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με την κομψότητα και τη λειτουργικότητα του Ρηχού Πιάτου Step Πορσελάνης Γαλάζιο Tiffany GTSA 66-7521 και αναδείξτε τις μαγειρικές σας δημιουργίες με στιλ.
Τα πιάτα παράγονται από πορσελάνη με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για επαγγελματική χρήση. Ψήνονται σε υψηλή θερμοκρασία για μεγαλύτερη αντοχή και το ντεκόρ τοποθετείται μέσα στην υάλωση (in-glazed) και δεν ξεθωριάζει.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Γλυκού, Παγωτού, Φρούτου
Σειρά Tiffany By GTSA
Σχήμα Step, Στρογγυλό
Ύψος(cm) 2
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Γαλάζιο
Διάμετρος(cm) 21
product bottom banner