Πιάτο Πορσελάνης Ρηχό Φ17xH2cm Nautica Espiel KNZ101

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: KNZ101K6
5.10

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πιάτο Πορσελάνης Ρηχό Φ17xH2cm Nautica Espiel KNZ101 – Ιδανική Επιλογή για Καθημερινές και Επαγγελματικές Χρήσεις

Το ρηχό πιάτο Nautica από την Espiel, με διάμετρο 17cm και ύψος 2cm, αποτελεί την ιδανική επιλογή για συνοδευτικά και επιδόρπια. Το κομψό και λειτουργικό του design σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής από πορσελάνη το καθιστούν κατάλληλο για καθημερινή και επαγγελματική χρήση. Η γυαλιστερή υφή του και τα ανθεκτικά χρώματα κάτω από το υάλωμα (inglazed colours) εξασφαλίζουν διαχρονικότητα και αντίσταση στη φθορά.

Ανθεκτικότητα και Ευκολία Χρήσης
Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, το πιάτο Nautica διακρίνεται για την αντοχή του στη συχνή χρήση, καθιστώντας το ιδανικό για εστιατόρια, καφετέριες, αλλά και οικιακή χρήση. Είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα, κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων, προσφέροντας ευκολία και πρακτικότητα.

Λιτό και Κομψό Design
Το μινιμαλιστικό του στυλ με τις καθαρές γραμμές ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τραπέζι, ενώ το μέγεθός του το καθιστά ιδανικό για πιάτα συνοδευτικών ή φρούτων. Η υψηλή αντοχή του το καθιστά τέλειο για στοίβαξη, εξοικονομώντας χώρο στον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Υλικό: Πορσελάνη υψηλής αντοχής
Διαστάσεις: Φ17xH2cm
Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων
Χρώμα κάτω από το υάλωμα για ανθεκτικότητα
Ιδανικό για συνοδευτικά και επιδόρπια
Κωδικός προϊόντος: KNZ101

Αναβαθμίστε το τραπέζι σας με την κομψότητα και ανθεκτικότητα του πιάτου πορσελάνης Nautica, και απολαύστε καθημερινή άνεση και επαγγελματική ποιότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, Μεγάλης αντοχής, Στοιβαζόμενο, Χρώμα κάτω απο το υάλωμα
Προτεινόμενη Χρήση Γλυκού, Στρώσιμο, Συνοδευτικό, Φρούτου
Σειρά Nautica By Espiel
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 2
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Γκρι
Διάμετρος(cm) 17
product bottom banner