Πιάτο Βαθύ Στρογγυλό Πορσελάνης Φ23,3xH5,3cm Coup Fine Dining Seltmann Weiden 001.729473K6

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 001.729473K6
13.60

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δώστε στο τραπέζι σας μια ατμόσφαιρα ποιότητας και πολυτέλειας με το πορσελάνινο βαθύ πιάτο ''COUP FINE DINING'', σε κλασσικό λευκό χρώμα, που χαρακτηρίζεται από καμπύλες γραμμές, μοντέρνο design αλλά και διαχρονικότητα. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με SELTMANN WEIDEN και συνδυάστε το με τα υπόλοιπα είδη της συλλογής COUP FINE DINING ! - High quality, versatile, porcelain tableware - that's ''COUP FINE DINING'' from SELTMANN WEIDEN. Buffet, dining table or extraordinary event, combine the COUP FINE DINING series and everything is possible for you and your guests !

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Seltmann Weiden
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, Μεγάλης αντοχής, Στοιβαζόμενο
Προτεινόμενη Χρήση Σούπας, Φαγητού
Σειρά Coup Fine Dining By Seltmann Weiden
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη
Ύψος(cm) 5,3
Χρώμα Άσπρο
Διάμετρος(cm) 23,3
product bottom banner