Πιάτα Ρηχά Στρογγυλά Πορσελάνης Φ26cm Σετ 4 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Damson Laura Ashley LA183792

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183792
64.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δώστε μια νότα χρώματος και κομψότητας στην τραπεζαρία σας με τα ρηχά στρογγυλά πιάτα πορσελάνης Damson Laura Ashley. Κάθε σετ περιλαμβάνει 4 πιάτα διαμέτρου 26 cm, ιδανικά για τη σερβιριστή των αγαπημένων σας γευμάτων σε φίλους και οικογένεια. Το διαχρονικό σχέδιο τους ταιριάζει απόλυτα σε κλασικά και μοντέρνα διακοσμητικά στυλ.

Ανακαλύψτε τη σειρά Damson Rose Collectables από τη Laura Ashley και εμπνευστείτε από την αγάπη της για τα λουλούδια και τα ζεστά χρώματα. Η ζεστή απόχρωση burgundy προσθέτει μια μοναδική πινελιά στο τραπέζι σας, δίνοντάς του μια αίσθηση παράδοσης και κομψότητας.

Απογειώστε τις γαστρονομικές σας εμπειρίες με τα πιάτα πορσελάνης Damson Laura Ashley και απολαύστε τα αγαπημένα σας γεύματα με στυλ και κομψότητα.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σειρά Damson By Laura Ashley
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Μπορντό
Διάμετρος(cm) 26
product bottom banner