Πιάτα Ρηχά Στρογγυλά Πορσελάνης Φ20cm Σετ 4 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Heritage Laura Ashley LA182798

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA182798
51.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πιάτα Ρηχά Στρογγυλά Πορσελάνης Φ20cm Σετ 4 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Heritage Laura Ashley LA182798

Αυτή η συλλογή πιάτων από τη Laura Ashley αποτελεί τον ορισμό της κομψότητας και της ποιότητας. Κάθε σετ περιλαμβάνει τέσσερα ρηχά, στρογγυλά πιάτα διαμέτρου 20 εκατοστών, κάθε ένα με ένα μοναδικό σχέδιο από τη συλλογή Heritage Collectables της Laura Ashley.

Τα πιάτα αυτά είναι ιδανικά για να στολίσουν το τραπέζι σας σε κάθε περίσταση, από επίσημα δείπνα έως απλές γεύματα. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πορσελάνη Inglazed New Bone China, διαθέτουν λεπτομερείς σχεδιαστικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την πολυτέλεια και τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα τους.

Η συλλογή Heritage Collectables αντλεί έμπνευση από τα μοτίβα του παρελθόντος, με το σχέδιο Summer Palace να ξεχωρίζει από το 1988 και ακόμα να διατηρεί την εκθαμβωτική του εμφάνιση σήμερα. Κάθε πιάτο στο σετ διαθέτει ένα μοναδικό μοτίβο, όπως Mint Uni, Seaspay Uni, Cobblestone Pinstripe και Midnight Pinstripe, προσφέροντας μια μοναδική και ενδιαφέρουσα αισθητική στο τραπέζι σας.

Αυτά τα πιάτα παρουσιάζονται σε ένα εντυπωσιακό κουτί δώρου, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για δώρο για αγαπημένα πρόσωπα ή για ειδικές περιστάσεις. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό με αυτά τα εκλεπτυσμένα πιάτα από τη Laura Ashley.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Προτεινόμενη Χρήση Γλυκού, Φρούτου
Σειρά Heritage By Laura Ashley
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 20
product bottom banner